Guidad Tur

Guidad tur 
Vi träffas på Röra Strand (parkeringen vid bryggorna) om inget annat anges, ändringar kan komma att ske pga senaste väderprognos. Vi blåser upp brädorna samt går igenom säkerhet och teknik på land. När vi är redo så beger vi oss till dagens utflyktsmål som styrs av gruppens nivå och väderförhållandena. Vi paddlar i ca en timme och går därefter i land. Det finns tid för picknick och bad. Därefter paddlar vi ca en timme för att ta oss tillbaka och avlsutar med att packa ihop. Totalt ungefär fyra timmar bör avsättas.

Detta ingår:
Stand up paddle board, paddel, flytväst och guide.

Förslag på packning:
Solskydd (solglasögon, huvudbonad, solkräm)
Vattenflaska
Badkläder
Handduk
Picnic / snacks
Badskor
Vattentät väska 

Betalning sker vid incheckning via swish: 123 442 13 19.
Meddelande: SUP